Angajari videochat

Angajari Videochat Ploiesti

Daca esti o femeie frumoasa, inteligenta si stii sa iti pui in valoare capacitatea de a comunica cu ceilalti, noi te asteptam sa te alaturi studioului de videochat FUNNY Studio

Este simplu sa devii model videochat in studioul Funny Studio


Varsta minima 18 ani in momentul angajarii - varsta maxima 35 de ani

Seriozitate – este in beneficiul tau, dar si in beneficiul nostru, ca tu sa iti respecti locul de munca si sa iei in serios activitatea pe care o desfasori

Cunoasterea unei limbi straine la un nivel cel putin mediu (engleza sau franceza)

Cunostinte de operare calculator la un nivel cel putin mediu (chat, browsing)

Experienta nu este obligatorie (totul se deprinde pe parcurs)

Funny Studio


Funny Studio este un studio de videochat modern care pune la dispozitia modelelor sale conditii excelente pentru desfasurarea activitatii de videochat. Iti oferim posibilitatea de a castiga usor sume mari de bani intr-un studio de videochat situat in Ploiesti.


INTERVIU ONLINE

Studio Videochat Ploiesti

Daca ai ajuns aici inseamna ca deja te-ai decis sa devii model in videochat, insa nu stii exact care studio este mai potrivit pentru tine. Alege un studio de videochat profesionistcu o echipa performanta.

La Funny Studio programul de munca este flexibil, astfel el este organizat pe ture, iar tu iti alegi singura cand vii la munca si cat stai. Noi iti recomandam un program de 8 ore zilnic, ca sa ai parte de cea mai buna promovare online.

Programul in videochat este usor si te ajuta sa ai o viata frumoasa atunci cand nu esti la studio. Astfel vei avea timp pentru studii, shopping sau de ce nu vacante. Oricand doresti, poti lua o pauza in spatiul de relaxare din studioul nostru, poti sa conversezi cu o colega, sa beti o cafea sa va relaxati asa cum simtiti.


Programul de lucru

Tura 1: 06.00-14.00

Tura 2: 14.00-22.00

Tura 3: 22.00-06.00


Iti oferim sansa sa faci parte dintr-un colectiv placut si serios unde iti poti pune in valoare personalitatea ta si ai siguranta financiara a zilei de maine. Este atat de simplu ... Nu ne intereseaza trecutul tau, nu ne intereseaza daca ai mai lucrat si unde, nu conteaza inaltimea, greutatea sau dimensiunile corpului tau. Suntem interesati numai de viitorul tau ca model videochat in cadrul studioului de videochat Funny Studio.

Te asteptam intr-un mediu de munca intim, intr-un studio elegant si ultramodern, un studio pozitionat central