Beneficii

Funny Studio Videochat Ploiesti

FUNNY Studio promoveaza un job modern si iti ofera posibilitatea sa-ti castigi independenta financiara prin propriile forte, in conditii legale, indiferent de calificarea si experienta anterioara.

Castigurile atractive, seriozitatea, profesionalismul, confidentialitatea si discretia sunt doar cateva dintre motivele de a te alatura echipei noastre si a alege un loc de munca in videochat. Daca esti fata si ai peste 18 ani, daca esti o persoana care vrea sa devina independenta financiar, careia ii place sa evolueze pe toate planurile, echipa noastra formata din profesionisti in domeniu te asteapta sa te alaturi pentru a realiza tot ce iti doresti, muncind impreuna cu FUNNY Studio.


BeneficiiContract legal

Ai procentul tau de 60 % din incasari

Premii si bonusuri lunare

Bonus de 100$ pentru fiecare prietena adusa sa lucreze cu noi

Abonamente la sala de fitness, coafor, cosmetica, spa

Corectitudine in efectuarea platilor salariale

Sedinte foto si video gratuite

Training-uri de specialitate

Asistenta tehnica 24/24ore

Camere de lucru elegante si dotate corespunzator

Traineri calificati

Confidentialitate maxima

Locatie de vis cu dotari ultramoderne si camere luxoase

Funny Studio


Funny Studio este un studio de videochat modern care pune la dispozitia modelelor sale conditii excelente pentru desfasurarea activitatii de videochat. Iti oferim posibilitatea de a castiga usor sume mari de bani intr-un studio de videochat situat in Ploiesti.


INTERVIU ONLINE

De ce sa alegi Funny Studio?

Castigurile atractive, seriozitatea, profesionalismul, confidentialitatea si discretia sunt doar cateva dintre motivele de a te alatura echipei noastre si a alege un loc de munca in videochat.

La interviu ti se va raspunde la toate intrebarile legate de job, cat vei putea castiga si conditiile in care se acorda bonusurile. Vei fi indrumata pas cu pas astfel incat sa poti intelege toate etapele activitatii si diferentele dintre categoriile ADULT si NON-ADULT.

Studioul nostru promoveaza o atitudine de munca moderna si iti ofera posibilitatea sa-ti castigi independenta financiara prin propriile forte, in conditii legale, indiferent de calificarea si experienta anterioara. Castigurile atractive, seriozitatea, profesionalismul, confidentialitatea si discretia sunt doar cateva dintre motivele de a te alatura echipei noastre si a alege un loc de munca in videochat.


Studio exclusivist

FUNNY Studio este un studio de videochat din Ploiesti in care profesionistii in videochat folosesc cea mai performanta tehnologie si cele mai bune tehnici de promovare, pentru ca fiecare model de videochat sa se bucure de o experienta unica si profitabila.


Bonusuri substantiale

Studioul nostru iti ofera posibilitatea de a castiga usor si rapid sume insemnate de bani. Aici poti castiga destul de usor 3.000 $ in fiecare luna, dar in acelasi timp poti depasi usor acesta suma cu ajutorul bonusurilor oferite de FUNNY Studio.


Suport non-stop

Vei avea suportul unei echipe dedicate si profesioniste. Lucram constant la implementarea de noi modalitati de promovare a modelelor de videochat pe site-urile de profil. Incurajam performanta si originalitatea in videochat!


Contactati-ne

adresa Adresa: Bulevardul Independentei (Castanilor), Ploiesti, Prahova
facebook Facebook: FunnyStudio
messenger Messenger: FunnyStudio
instagram Instagram: FunnyStudio

Te asteptam intr-un mediu de munca intim, intr-un studio elegant si ultramodern, un studio pozitionat central