Despre noi

Funny Studio Videochat Ploiesti

Situat central, avand o echipa feminina cu o experienta vasta in domeniu iti oferim sansa
de a castiga venituri substantiale intr-un cadru placut, relaxant cu echipamente de ultima generatie!

FUNNY Studio a fost conturat pe cateva idei fundamentale: respect, calitate, stabilitate. Adaugati pasiune, comunicare si profesionalism si veti obtine echipa FUNNY Studio. O conditie esentiala a succesului in videochat o reprezinta echipa puternica care este alaturi de tine inca de la inceputul activitatii tale in FUNNY Studio. Increderea, puterea exemplului si munca in echipa sunt ingredientele vitale pentru constructia unui studio de videochat eficient.

FUNNY Studio reprezinta unul dintre studiourile de videochat de succes din Ploiesti. Managementul studioului are un plan ambitios de dezvoltare pentru anii urmatori, plan care va implica castiguri financiare insemnate pentru toate modelele de videochat din studio, premii si bonusuri substantiale, sedinte foto si video. Suntem o echipa tanara de profesionisti, specializati in servicii de videochat.

Trainerii nostri specialisti va vor demonstra ca stapanesc perfect metodele promovare in videochat, va vor face sa straluciti, sa fiti speciale, sa uitati de stres si sa deveniti mai pline de viata si mai bogate.


Va asteptam cu drag, intr-o atmosfera placuta, cu o cafea buna, un fundal sonor relaxant si un zambet.

Contactati-ne


adresa Adresa: Bulevardul Independentei (Castanilor), Ploiesti, Prahova
facebook Facebook: FunnyStudio
messenger Messenger: FunnyStudio
instagram Instagram: FunnyStudio

Funny Studio


Funny Studio este un studio de videochat modern care pune la dispozitia modelelor sale conditii excelente pentru desfasurarea activitatii de videochat. Iti oferim posibilitatea de a castiga usor sume mari de bani intr-un studio de videochat situat in Ploiesti.


INTERVIU ONLINE

Studio Videochat Ploiesti

Locatie avantajoasa si conditii de lucru excelente sunt principalele avantaje ale noastre. La FUNNY Studio se poate ajunge cu usurinta, din orice parte a orasului.

La Funny Studio camerele de lucru au fost special amenajate pentru activitatea de videochat de catre designeri specialisti. Fiecare camera de aici este conceputa diferit, cu elemente de decor de lux si mobilier nou, imbinand cu bun-gust culorile, texturile, accesoriile si asezarea mobilierului in camera. Curatenia si igiena sunt mentinute de personalul nostru specializat.

Trainerii nostri urmaresc cu atentie evolutia fiecarui model de videochat, pas cu pas, si le ofera sfaturi pentru depasirea celor mai mari dificultati sau chiar a micilor impedimente, asa cum ar fi logarea intr-un cont.

Am echipat studioul FUNNY cu cele mai bune calculatoare si sisteme de iluminat. La noi, echipamentele din dotarea tehnica nu sunt vechi deoarece le innoim tot timpul si remediem orice defectiune poate aparea. Echipa tehnica intretine aceste calculatoare 24 de ore din 24, fiind la dispozitia modelelor noastre pentru orice interventie. Camerele video sunt de inalta rezolutie. Fiecare model de videochat va experimenta o senzatie unica, bucurandu-se de o imagine full-HD ireprosabila. Ne asiguram ca nimeni altcineva decat modelele noastre de videochat nu ar putea avea acces la materiale de prezentare.

Te asteptam intr-un mediu de munca intim, intr-un studio elegant si ultramodern, un studio pozitionat central